Sandvisuri calde cu ciuperci

Printeaza

Sandvisuri calde cu ciuperci din: ciuperci, oua, marar, unt, sare, usturoi, cascaval, lapte, franzela, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Sandvisuri calde cu ciuperci

  • 400 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă mărar tocat
  • 1 lingură unt
  • sare
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g caşcaval ras

Pentru frigănele:

  • 2 ouă
  • 5 linguri lapte
  • 6 felii franzelă veche
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Combini ouăle bătute cu laptele, sare şi piper. Treci feliile de pâine prin amestec şi le frigi, în ulei încins, câte un minut pe fiecare parte.

Speli ciupercile şi le tai mărunt. Incingi untul şi le prăjeşti cu usturoiut zdrobit. Când sunt gata, după ce s-a evaporat apa lăsată de ele, le dai deoparte şi adaugi mărarul, sarea, out bătut şi amesteci.

Intinzi din compoziţie pe fiecare felie de pâine, netezeşti, le aşezi într-o tavă tapetată, le presari cu caşcaval şi le dai la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.