Sandvisuri aromate cu branza si sunca

Printeaza

Sandvisuri aromate cu branza si sunca din: branza gruyere, crema de branza, mustar dijon, sare, piper, scortisoara, paine, sunca, unt.

Ingrediente: Sandvisuri_aromate_cu_branza_si_sunca

  • 150gr branza gruyere, rasa
  • 200ml crema de branza
  • 1 lingurita mustar dijon
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • 10 felii de paine
  • sunca, feliata
  • unt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. Combină 100g de brânză Gruyere rasă, 200ml cremă de brânză şi 1 linguriţă de muştar Dijon.

Asezonează cu sare, piper negru şi un praf de nucşoară şi întinde jumătate din acest amestec pe 5 felii groase de pâine albă (coaja îndepărtată). Aşază deasupra un strat de felii de şuncă şi apoi o felie de pâine.

Intinde unt moale pe câte o latură a sandviciului şi aşază-le pe toate într-o tavă subţire, cu partea untoasă în jos. Peste partea neuntoasă aşază restul de amestec de brânză şi 50g de brânză Gruyere rasă în plus. Pot fi asamblate cu o zi înainte şi ţinute la frigider.

Pentru a servi, dă sandvisurile la cuptor pentru 20 de minute. Serveşte-le imediat.

Sandvisuri aromate cu branza si sunca

Sandvisuri_aromate_cu_branza_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.