Sandvis

Printeaza

Sandvis

Ingrediente:Sandvis

  • 12 felii paine integrala
  • 50 g unt
  • 1 morcov mic, ras
  • 1 dovlecel mic, ras
  • 150 g telemea vaca, rasa
  • 4 linguri maioneza
  • 4 felii carne vita fripta (pastrama, sunca, etc.)
  • 4 frunze salata
  • 1 castravete taiat felii
  • 4 rosii mici taiate felii
  • sare
  • piper
  • hrean (mustar)

Mod de preparare:

Se ung feliile de paine cu unt.  Se pune morcovul, dovlecelul, telemeaua si maioneza intr-un castron si se amesteca.

Se pune cate o felie de carne pe fiecare din cele patru felii de paine. Se acopera carnea cu cate o felie de salata si cateva felii de castravete si rosie, se condimenteaza si se pune deasupra o a doua felie de paine.

Se imparte compozitia de telemea in patru si se unge cel de-al doilea strat de paine. Se presara hrean sau mustar, iar apoi se pun deasupra celelalte felii de paine. Se taie sandvisurile pe diagonala si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.