Sandvis italienesc

Printeaza

Sandvis italienesc din: faina, sare, ulei, drojdie, lapte, ceapa, sunca, cascaval, ardei, usturoi, oregano, unt.

Ingrediente:Sandvis_italienesc

  • 300 g făină
  • un praf sare
  • 3 linguri ulei
  • 10 g drojdie
  • 100 ml lapte
  • 1/2 ceapă
  • 200 g şuncă
  • 100 g caşcaval
  • 1/2 ardei gras
  • praf de usturoi
  • praf de oregano uscat
  • 3-4 linguri unt topit

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă ingredientele într-un bol şi se frământă bine, apoi se lasă 30 de minute, deoparte, la crescut. Se întinde aluatul pe masa de lucru. Partea care va fi la interior se unge cu o lingură de unt topit.

Se aşază felii de şuncă şi se presară cu praf de usturoi, se rulează puţin, se presară ceapă şi ardei tăiaţi mărunt, se rulează, se pune caşcavalul şi se presară oregano.

Se asază aluatul rulat într-o formă de copt unsă cu puţin unt topit, se coace 30 de minute şi când se scoate se unge cu restul untului topit. Se lasă să se răcorească în tavă şi apoi se taie.

Sandvis italienesc

Sandvis_italienesc

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.