Sandvis de omleta cu carne

Printeaza

Sandvis de omleta cu carne din: carne, oua, lapte, rosii, unt, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Sandvis de omleta cu carne

  • 400g carne (oaie + porc)
  • 8 oua
  • 50ml lapte
  • 2 rosii
  • 50g unt
  • 1 lingurita busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea taiata potrivit se rumeneste in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc. Rosiile se oparesc câteva minute, se sareaza si se curata de pielite. Se toaca marunt si apoi se zdrobesc pâna se obtine un piure gros.

Se pune piureul la fiert, se adauga untul si se amesteca încontinuu. Se bat ouale, se adauga laptele si se prajeste omleta intr-o tigaie cu unt.

Când e gata, se scoate din tigaie si se lasa putin sa se racoreasca, apoi se acopera cu piureul de rosii. Se taie in doua bucati ca sa se poata face un sandvis.

Pe o bucata unsa cu piure de rosii se asaza carnea rumenita si apoi deasupra se pune si cealalta bucata de omleta.

Se pudreaza cu busuioc si cu piper si se mai da la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.