Sandviş cu pui şi legume

Printeaza

Sandviş cu pui şi legume

Sandviş cu pui şi legume

Ingrediente:

  • două piepturi de pui
  • 540 g făină
  • 270 ml apă
  • doi cartofi
  • 15 g drojdie
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • rozmarin
  • sare
  • zahăr tos
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • o salată verde
  • 4 roşii
  • mărar
  • piper
  • seminţe de chimen
  • seminţe de dovleac

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Drojdia se dizolvă în apă călduţă şi se pune într-un castron.

Se adaugă trei linguri de ulei de măsline, două crenguţe de rozmarin tocat mărunt, o linguriţă de sare, o linguriţă de zahăr tos, piperul după gust şi făina cernută.

Se amestecă totul, se acoperă cu un şervet de bucătărie şi se lasă la dospit timp de 30 de minute. Se unge tava cu ulei, se pune aluatul, se nivelează, se stropeşte cu ulei şi se introduce în cuptorul încins.

Se coace timp de 30 de minute, se scoate, se răceşte şi se taie în bucăţi pătrate.

Piepturile de pui se dezosează, se prăjesc în ulei încins şi se taie felii. Se servesc împreună cu bucăţile de pîine şi salata din roşii, salată verde, mărar, şi ulei de măsline.

In luatul de pîine se mai pot adăuga seminţe de chimen sau seminţe de dovleac.

Sandviş cu pui şi legume

crop Sandvis-cu-pui-si-legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.