Sandvis cu nuci si ciuperci

Printeaza

Sandvis cu nuci si ciuperci din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, usturoi, nuci, cimbru, sare, piper, fulgi de ardei iute, lamaie, paine, otet balsamic.

Ingrediente:Sandvis cu nuci si ciuperci

  • ulei de masline sau unt
  • 2 cepe tocate marunt
  • 300 g ciuperci combinate
  • 3 catei de usturoi (2 tocati, unul taiat in jumatate)
  • un sfert de cana de nuci
  • cateva frunze de cimbru
  • sare de mare
  • piper rasnit
  • un varf de fulgi de ardei iute
  • o lamaie
  • 2 felii de paine integrala
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Feliati ciupercile crude.

Incălziţi uleiul sau untul într-o tigaie si sotati ceapa până începe să se topească.

Adăugaţi ciupercile şi gătiţi câteva minute, apoi adăugaţi nucile zdrobite, usturoiul, cimbrul, fulgii de ardei, sare şi piper. Când ciupercile s-au rumenit, mai adăugaţi un puţin ulei, zeamă de lămâie şi amestecaţi.

Rumeniţi pâinea şi frecati-o cu usturoi. Turnaţi deasupra ciupercile, garnisiţi cu cimbru şi stropiti otet balsamic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.