Sandvis cu creveti si rucola

Printeaza

Sandvis cu creveti si rucola din: creveţi decorticaţi, pâine toast, brânză tartinabilă (capră sau mozzarella), rosie, rucola, otet balsamic, ulei de masline, usturoi granule, piper negru, paprica dulce.

Sandvis_cu_creveti_si_rucola

Ingrediente:

  • 200 g creveţi decorticaţi
  • 2 felii mari pâine toast
  • brânză tartinabilă (capră sau mozzarella)
  • 1 roşie mică
  • rucola
  • oţet balsamic
  • ulei de măsline
  • usturoi granule
  • piper negru
  • paprica dulce

Mod de preparare:

Pui creveţii în tigaie, unul lângă celălalt, fără să se suprapună şi asezonezi, pe rând, cu sare, piper, ustuioi granulat şi paprica dulce.

Prin tragere în tigaie, aromele şi uleiul de măsline vor coace şi vor elibera toate aromelâ de condimente, dând în acelaşi timp o culoare plăcută creveţilor.

Faci o salată de rucola, cu oţet balsamic şi ulei de măsline, înainte de a pregăti salata, opreşti câteva frunzuliţe de rucola pentru decor.

Pâinea, tăiată sub formă circulară (pentru aspect), o tragi uşor în tigaie, cu un strop de ulei de măsline, urmând ca peste ea să întinzi un pat subţire din brânză de capră.

Pui pâinea cu brânza într-o farfurie, apoi aşezi pe rând o felie de roşie întreagă, salată de rucola şi creveţii.

Poţi servi sandvişul cu lămâie sau cu alt sos, după gust.

Sandvis cu creveti si rucola

Sandvis_cu_creveti_si_rucola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.