Sandvis cu carne de curcan si merisoare

Printeaza

Sandvis cu carne de curcan si merisoare din: ulei de masline, paine, mozzarella, carne de curcan, sos de merisoare.

Ingrediente:Sandvis_cu_carne_de_curcan_si_merisoare

  • 4 linguriţe de ulei de măsline
  • 8 felii de pâine integrală
  • 120 g de mozzarella, tăiată în bucăţi
  • 220 g de carne de curcan, feliată
  • 1/2 cană de sos de merişoare

 

Mod de preparare:

Incalzeste într-o tigaie, la foc mediu, 1 linguriţă de ulei. Apoi pune 2 felii de pâine şi întinde peste fiecare câte 1/4 din cantitatea de brânză şi 1/2 din cea de curcan.

Varsă peste carne 1/2 din sosul de merişoare şi adaugă încă 1/4 din mozzarella. Pune deasupra şi câte o felie de pâine.

Lasă pe foc sandvişurile până se rumenesc, circa 4 minute. Adaugă o linguriţă de ulei şi întoarce-le pe cealaltă parte. Ţine-le 3 minute.

Repetă procedeul pentru celelalte două sendvişuri.

Sandvis cu carne de curcan si merisoare

Sandvis_cu_carne_de_curcan_si_merisoare

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.