Sandviciuri cu pasta de ficat

Printeaza

Sandviciuri cu pasta de ficat din: paine, ficat, unt, ulei, pesmet, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Sandviciuri cu pasta de ficat

  • felii de pâine (miez)
  • ficat de vită, feliat
  • unt
  • ulei
  • pesmet pisat
  • zeamă de carne
  • sare
  • piper
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Se rumenesc feliile de ficat de viţel intr-un amestec de unt şi ulei, timp de aproximativ patru minute. In acest timp, se amestecă pesmetul, untul, zeama de came şi condimentele, până se obţine o pastă densă.

Se întinde pe feliile de pâine prăjite în ulei încins sau uscate în cuptor. Deasupra se aşază mai întâi felia de ficat si apoi caşcavalul.

Se aşază pe grătarul cuptorului şi se lasă atât cât sa prindă crustă caşcavalul.

Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.