Sandvici cu somon afumat, sfecla rosie si marar

Printeaza

Sandvici cu somon afumat, sfecla rosie si marar din: paine neagra, avocado, zeama de lamaie, sfecla rosie, somon afumat, smantana, sos iute de hrean, ceapa, marar.

Ingrediente:Sandvici_cu_somon_afumat_sfecla_rosie_si_marar

  • 4 felii groase, dar mici de paine neagra
  • 1 avocado copt, curatat de coaja si cu samburele indepartat
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 sfecla rosie mare, fiarta si taiata in cuburi
  • 140 g somon afumat, rupt in bucati
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura sos iute de hrean
  • 1 ceapa mica, feliata foarte fin
  • 2 linguri de marar tocat

 

Mod de preparare:

Prăjeşte pâinea şi aşază câte 2 felii pe câte o farfurie. Pasează avocado cu jumătate din cantitatea de zeamă de lămâie şi asezonează din abundenţă. Unge feliile cu pasta de avocado, apoi pune pe ele sfecla roşie şi somonul.

Intr-un bol, amestecă restul de zeamă de lămâie cu smântână şi sosul de hrean. Asezonează şi amestecă bine, pentru ca aromele să se întrepătrundă. Stropeşte sandviciurile cu acest sos. Presară deasupra fiecărui toast câteva felii de ceapă şi puţin mărar tocat.

Sandvici cu somon afumat, sfecla rosie si marar

Sandvici_cu_somon_afumat_sfecla_rosie_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.