Sandvici cu scrumbie, castravete si rosie

Printeaza

Sandvici cu scrumbie, castravete si rosie din: chifle (de secară, sau pâine toast), unt, salata verde, rosie, castravete, smantana acra, scrumbie, maioneză, sare, piper, zahăr, coajă rasă de lămâie, mărar verde tocat.

Ingrediente:

  • 4 chifle (de secară, sau pâine toast)
  • 2 linguriţe unt
  • frunze de salată verde
  • 1 roşie
  • 1 castravete
  • 1 ceapă roşie
  • 4 fileuri de scrumbie
  • 4 linguri smântână acră
  • 4 linguri maioneză
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • coajă rasă de lămâie
  • mărar verde tocat

 

Mod de preparare:

Se taie chiflele în două, se unge jumătatea de jos cu unt şi pe ea se aşază o frunză de salată. Se spală, se curăţă legumele şi se taie toate în felii.

Se clătesc fileurile de scrumbie cu apă rece, se zvântă şi se pun – împreună cu legu­mele – peste salată.

Se face un sos din smântână, maioneză, coaja de lămâie şi mărarul tocat, se gustă de sare, piper şi zahăr, se toarnă peste bu­căţile de peşte, iar deasupra se aşază cealaltă jumătate de chiflă.

 

Sandvici cu scrumbie, castravete si rosie

Sandvici_cu_scrumbie_castravete_si_rosie

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.