Sandvici cu frigarui

Printeaza

Sandvici cu frigarui din: piept de pui, ardei, dovlecel, parmezan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sandvici cu frigarui

  • 300 g piept de pui
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 50 g parmezan
  • 1 lingură cu ulei
  • 4 baghete
  • frunze de salată
  • sare
  • piper măcinat
  • condimente pentru grătar

 

Mod de preparare:

Curăţă carnea de pieliţe, şterge-o cu un şervet de hârtie după ce ai trecut-o printr-un jet de apă rece şi porţioneaz-o în cuburi mai mici. Dă-le cu sare, piper măcinat şi condimente de grătar, amestecă uşor şi ţine la rece.

Curăţă ardeii, apoi taie-i de aceeaşi mărime cu carnea de pui. Spală şi usucă dovlecelul, feliază-l subţire.

Infige alternativ carnea şi legumele pregătite pe beţele de frigăruie. Ungecu ulei grillul sau tigaia din teflon şi rumeneşte frigăruile 4-5 minute pe fiecare parte.

Taie în fâşii fine salata uscată cu un şervet, aşază-le pe jumătăţile de baghetă. Rade câteva fâşii de parmezan, pune deasupra câte o frigăruie şi acoperă cu a doua jumătate de baghetă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.