Salsa de ardei iute

Printeaza

Salsa de ardei iute din: rosii, ceapa, coriandru, ardei, sare.

Ingrediente:Salsa_de_ardei_iute

  • 200 g roşii
  • 1 ceapă mică
  • 6 fire de coriandru
  • 3 ardei iuţi
  • sare

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală şi se şterg de apă, se taie în jumătăţi, se îndepărtează cotoarele şi se taie cubuleţe.

Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Coriandrul se spală, se scutură de apă şi se mărunţeşte. Ardeii iuţi se curăţa, se spală, se taieîn jumătăţi, se îndepărtează cotoarele, iar pulpa se taie cubuleţe.

Se pun toate ingredientele într-un vas şi se amestecă cu sare şi cu apă rece, astfel încât sosul să capete consistenţa potrivită. Salsa se serveşte imediat.

Salsa de ardei iute

Salsa_de_ardei_iute

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.