Şalau parizian

Printeaza

Şalau parizian

Ingrediente:Şalau parizian

  • un şalău de un kilogram
  • 75 g făină
  • 5 ouă
  • 150 ml ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Şalăul se spală, se curăţă, i se scot pieliţele, se taie de-a lungul şirei, se scot fileurile, se taie în bucăţi de mărime potrivită şi se dau cu sare.

Se amestecă gălbenuşurile cu două linguri de apă, făina şi uleiul.

Albuşurile se bat bine şi se încorpore­ază în gălbenuşuri.

Se trec fileurile de şalău prin această compoziţie şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc alături de cartofi natur.

 

Pofta buna!

 


 

Salau cu midii si ciuperci

Salau cu midii si ciuperci

Salau cu midii si ciuperci din: file de slaau, supa de peste, vin alb, ceapa, sare, piper, midii, creveti, ciuperci, unt, faina, smantana, galbenusuri. Ingrediente: 6 bucati file de salau 1 cana supa de peste 200 ml vin alb sec 2 linguri ceapa marunt tocata sare si piper alb macinat 12 midii vii, spalate si […]

 

 

Salau cu legume si sos de vin

Salau cu legume si sos de vin

Salau cu legume si sos de vin din: morcovi, broccoli, mazare, sare, fileuri de salau, piper, unt, tarhon, supa de peste, galbenusuri, vermut, suc de lamaie, coaja de lamaie, ulei de masline, zahar. Ingrediente: 2 morcovi 300 g broccoli 100 g mazare mange tout sare 4 fileuri de salau cu piele (a 160 g) piper 2 […]

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • salau parizian
  • file de sălau parizian

2 comentarii

  1. Foarte buna reteta asta de salau.

  2. Așa este o rețetă pe cât de simplă și simplu de făcut pe atât de bună.
    Sunt la a 5-a revenire pe această rețetă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.