Şalau parizian

Printeaza

Şalau parizian

Ingrediente:Şalau parizian

  • un şalău de un kilogram
  • 75 g făină
  • 5 ouă
  • 150 ml ulei
  • sare

Mod de preparare:

Şalăul se spală, se curăţă, i se scot pieliţele, se taie de-a lungul şirei, se scot fileurile, se taie în bucăţi de mărime potrivită şi se dau cu sare. Se amestecă gălbenuşurile cu două linguri de apă, făina şi uleiul.

Albuşurile se bat bine şi se încorpore­ază în gălbenuşuri.

Se trec fileurile de şalău prin această compoziţie şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc alături de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salau parizian
  • file de sălau parizian

2 comentarii

  1. Foarte buna reteta asta de salau.

  2. Așa este o rețetă pe cât de simplă și simplu de făcut pe atât de bună.
    Sunt la a 5-a revenire pe această rețetă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.