Şalau parizian
PrinteazaŞalau parizian
- un şalău de un kilogram
- 75 g făină
- 5 ouă
- 150 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Şalăul se spală, se curăţă, i se scot pieliţele, se taie de-a lungul şirei, se scot fileurile, se taie în bucăţi de mărime potrivită şi se dau cu sare. Se amestecă gălbenuşurile cu două linguri de apă, făina şi uleiul.
Albuşurile se bat bine şi se încorporează în gălbenuşuri.
Se trec fileurile de şalău prin această compoziţie şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc alături de cartofi natur.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salau parizian
- file de sălau parizian
Foarte buna reteta asta de salau.
Așa este o rețetă pe cât de simplă și simplu de făcut pe atât de bună.
Sunt la a 5-a revenire pe această rețetă.