Salau gril cu cartofi

Printeaza

Salau gril cu cartofi din: salau file, sare, cartofi, sparanghel, ulei de masline, cimbru verde, piper, usturoi, branza tofu, ulei de floarea soarelui, lamaie si otet balsamic.

Ingrediente:Salau_gril_cu_cartofi

  • 800 g salau file
  • sare
  • 800 g cartofi
  • 400 g sparanghel
  • ulei de masline
  • cimbru verde
  • piper negru

pentru sos:

  • o capatana de usturoi
  • 50 g branza tofu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • o lamaie
  • o lingurita otet balsamic

 

Mod de preparare:

Se dau fileurile de şalău cu sare si piper si se coc pe grătar. Se fierb cartofii. Se scot din apă, se scurg şi se taie rondele. Se ung cu ulei şi se dau cu sare. Sparanghelul se fierbe în mănunchiuri, în apă clocotită cu sare, 15-20 de minute.

Intr-un bol se amestecă usturoiul pisat cu ulei, tofu, cimbru, zeamă de lămâie, sare şi oţet balsamic. Se aşază pe o farfurie rondelele de cartofi, peştele şi sparanghelul. Se servesc cu sosul preparat.

Salau gril cu cartofi

Salau_gril_cu_cartofi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Valentina Negrescu

    Vreau si eu salau cu cartofi, pe bune daca nu vreau sa gust

  2. Nu-mi place salaul, prea multe oase!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.