Salau aromat cu unt si busuioc
PrinteazaSalau aromat cu unt si busuioc din: salau, vin alb, salvie, busuioc, patrunjel, maghiran, ceapa, usturoi, coriandru, sare, piper.
- 4 bucăţi de şalău
- 100 ml vin alb
- salvie
- busuioc
- pătrunjel
- măghiran
- o ceapă mică
- 2 cătei de usturoi
- seminţe de coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se face o marinată din: ulei de măsline, vin, măghiran, salvie, busujoc, pătrunjel, ceapă, usturoi, coriandru, sare şi piper. Se lasă bucăţile de şalău la marinat 2-3 ore, apoi se împachetează în folie de aluminiu şi se pun pe grătar.
Se amestecă untul cu busuioc, se pune in folie şi se bagă la congelator.
Salăul se serveşte pe pat de legume la tigaie. Se ornează cu untul cu busuioc tăiat rondele.
Salau aromat cu unt si busuioc
Pofta buna!
Vreau si eu din salaul asta