Salate simple de legume

Printeaza

Salate simple de legume:

Salata_de_paste_cu_legume_si_sunca

Salata de paste cu legume si sunca

Salata de paste cu legume si sunca din: paste, fasole pastai, salata, sunca, alune, rosii, sare, ulei, suc de lamaie. Ingrediente: 1 pungă paste 100 g fasole păstăi câteva frunze de salată, după gust 150 g şuncă 1 lingură alune 6-8 roşii mici sare Pentru sos: ulei suc de lămâie Mod de preparare: In vase separate se […]

Salata_de_legume_coapte_cu_masline_si_feta_05

Reteta zilei: Salata de legume coapte cu masline si feta

Salata de legume coapte cu masline si feta din: grau, dovlecei, ardei gras, ulei de masline, condimente, ceapa verde, busuioc, oregano, masline, branza feta, otet de vin rosu, mustar dijon. Poate te intereseaza si: Salata de cuscus cu pui si verdeturi Salata de cuscus cu pui si verdeturi Salata Paella cu pui si creveti Ingrediente:  […]

Salata_de_legume_cu_kaizer_si_branza

Salata de legume cu kaizer si branza

Salata de legume cu kaizer si branza din: ardei gras roşu, kaizer, dovlecel, ceapa rosie, ceapa, vanata, ulei, branza telemea, piper, sare, cimbru. Ingrediente: 1 ardei gras roşu 4 felii kaizer 1 dovlecel 1 ceapă roşie 1 ceapă albă 1 vânătă ulei 200 g brânză telemea  piper cimbru sare Mod de preparare:   Pui feliile […]

Salata_de_legume_coapte_cu_sardele

Salata de legume coapte cu sardele

Salata de legume coapte cu sardele din: vinete, ardei rosu si galben, mânătărci în ulei, mozzarella, roşii deshidratate, sardele în ulei, usturoi, capere, maghiran, busuioc, ulei de măsline, oţet balsamic, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 1 ardei roşu şi 1 galben 200 g de mânătărci în ulei 250 g de mozzarella 60 g de roşii deshidratate 3 fileuri de sardele în ulei 2 căţei de usturoi 3 linguri de […]

Salata_de_legume_proaspete_cu_sos_de_busuioc

Salata de legume proaspete cu sos de busuioc

Salata de legume proaspete cu sos de busuioc din: dovlecei mici, cartofi noi mici, fasole verde,  fasole albă la conservă, roşii, paste făinoase, brânză feta (sau mozzarella),  seminţe de pin, busuioc, pătrunjel, usturoi, ulei de măsline, sare, piper. Ingrediente: 250 g de dovlecei mici 250 g de cartofi noi mici 150 g de fasole verde 150 g de fasole albă natur, la conservă […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.