Salata cu legume calite si usturoi din: vinete, ardei gras, roşii, ceapă, pătrunjel, usturoi, ulei, măsline, sare, piper. Ingrediente: 2 kg vinete 500 g ardei gras 500 g roşii 500 g ceapă 2 legături pătrunjel 50 g usturoi 250 ml ulei 200 g măsline sare piper Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte în […]
Salata de legume rumenite cu feta si rodie
Salata de legume rumenite cu feta si rodie din: radacinoase (sfecla, cartof dulce, pastarnac, morcov), ulei de masline, boia iute, patrunjel proaspat, rucola, seminte de rodie, amestec de seminte, branza feta, pasta de susan – tahini, iaurt natural, zeama de lamaie. Ingrediente: 500 g radacinoase (sfecla, cartof dulce, pastarnac, morcov) 1 lingura ulei de masline 1 lingurita boia iute 1 lingura patrunjel […]
Reteta zilei: Salata de legume la gratar cu vinegreta de otet balsamic
Salata de legume la gratar cu vinegreta de otet balsamic din: grau, seminte de dovleac, ceapa rosie, ciuperca, dovlecei, ardei gras, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, miere, usturoi, salata verde. Poate te intereseaza si: Salata de pui cu orez si avocado Salata calda de legume cu branza prajita Salata de fasole cu paste […]
Reteta zilei: Salata calda de legume cu branza prajita
Salata calda de legume cu branza prajita din: ceapa rosie, ardei, dovlecel, branza, ulei de avocado, ulei de masline, ghimbir, usturoi, chili, coriandru, garam masala, schinduf, rosii, sare de mare, coriandru. Ingrediente: 1 ceapa rosie 2 ardei rosii 1 dovlecel 300gr brânză ¼ cană de ulei de avocado sau ulei de măsline 2 linguri […]
Salata de legume, tofu si sos de soia
Salata de legume, tofu si sos de soia din: tofu, sos de soia, piper, chili, amidon, ulei, orez, broccoli, mazare mange-tout, oţet, zahăr, sare, piper. Ingrediente: 300 g tofu 2 linguri sos de soia piper chili 1 lingură amidon ulei 150 g orez fiert 150 g bucheţele de broccoli 150 g mazăre mange-tout 3 linguri sos de soia 2 […]