Salata Walldorf
PrinteazaO reteta de salata walldorf din: miez de nuca, telina, stafide, vin alb, mere, salata, maioneza, zeama de lamaie, sare si piper.
- 150 g miez de nuca
- 200 g telina
- 100 g stafide
- 50 ml vin alb
- 2 mere
- 1 salata mare
- 100 g maioneza
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi ţelina, spălaţi-o şi daţi-o pe răzătoarea mare, după care stropiţi-o cu zeamă de lămâie. Tăiaţi merele în cubuleţe şi amestecaţi-leîntr-un castron cu ţelina rasă, miezul de nucă sfărâmat, şi stafidele înmuiate în vin.
Adăugaţi maioneza, potriviţi de sare şi piper şi amestecţi bine. Serviţi salata Walldorf pe un pat de frunze de salată şi ornaţi-o cu feliuţe de lămâie si maioneză.
Salata Walldorf
Pofta buna!