Salata verde cu sunca, parmezan si pesto

Printeaza

Salata verde cu sunca, parmezan si pesto din: patrunjel, usturoi, migdale, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, salata verde, sunca, parmezan.

Ingrediente:Salata_verde_cu_sunca_parmezan_si_pesto

  • 1 legatura patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri migdale prajite
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 4 capatani mici salata verde
  • 200 g sunca
  • 30 g parmezan

 

Mod de preparare:

Se prepară pesto: se toacă pătrunjelul şi usturoiul şi se pasea­ză împreună. Se rad migdalele şi se rup în bucăţi frunzele de salată. Se taie şunca felii şi se prăjeşte uşor în 2 linguri de ulei. Se aşază în boluri frunzele de sala­tă şi se adaugă fâşiile de şuncă; se toarnă deasupra pesto, suc de lămâ­ie şi se presară caşcaval ras. Salata se serveşte alături de pâine prăjită.

Salata verde cu sunca, parmezan si pesto

Salata_verde_cu_sunca_parmezan_si_pesto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.