Salată verde cu caşcaval

Printeaza

Salată verde cu caşcaval din: cascaval, castraveciori murati, salata verde, parizer, ceapa, otet, mustar dulce, sare, piper, ulei, covrigi si unt.

Ingrediente:Salata_verde_cu_cascaval

  • 150 g cascaval
  • 4 castraveciori murati
  • 400 g salata verde (sau fetica)
  • 300 g parizer
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri otet
  • 2 linguri mustar dulce
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 2 covrigi mari
  • 2 linguri cu unt

 

Mod de preparare:

Se taie caşcavalul felii, apoi fâşii. Se taie castraveciorii cubuleţe. Se spală salata, se şterge şi se taie bucăţi. Se taie parizerul în triunghiuri. Se curăţă şi se toacă ceapa. Pentru dressing se amestecă oţetul cu 2 linguri de apă, muştar, sare şi piper. Se înglobează cu telul 3 linguri de ulei.

Se amestecă salata verde cu caşcaval, castraveţi şi ceapă tocată. Se aşază pe farfurii. Se taie covrigii cubuleţe. Se încinge untul şi se prăjesc cuburile de pâine; se scot. Se încinge restul de ulei şi se prăjesc triunghiurile de parizer. Se toarnă dressingul peste salată şi se presară crutoane. Se servesc alături triunghiurile de parizer

Salată verde cu caşcaval

Salata_verde_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.