Salata de ton cu verdeata

Printeaza

Salata de ton cu verdeata din: ton, orez, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, mustar, patrunjel.

Ingrediente:Salata de ton cu verdeata

  • 1 cutie cu ton
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă mare cu orez
  • sare
  • piper
  • 2 morcovi fierţi
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • 1 lingură cu muştar
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Alegeţi orezul, spălaţi-l în două-trei ape, puneţi-l la fiert cu 3 măsuri de apă si 1 linguriţă cu sare. Lăsaţi la foc mic 20 min, acoperiţi, lăsaţi să stea până se răceşte.

Răsturnaţi în castron adânc, amestecaţi cu ceapa tocată, peştele scurs şi spălat cu apă călduţă, sare şi piper măcinat.

Din morcovii fierţi, trecuţi pe răză­toarea mică, 1 lingură de muştar şi 1 ceaşcă cu ulei faceţi o maioneză de post. Turnaţi peste orez şi ton, decoraţi cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.