Salata cu ton, rosii si ceapa verde

Printeaza

Salata cu ton, rosii si ceapa verde din: mix frunze de salata, rosii, ceapa verde, ton, ardie gras, cartofi, oua, fileuri de ansoa, suc de lamaie, ulei, sare.

Ingrediente:Salata_cu_ton_rosii_si_ceapa_verde

  • 200 g mix frunze de salata
  • 4 rosii
  • 8 fire ceapa verde
  • 150 g ton in suc propriu
  • un ardei gras
  • 2 cartofi fierti
  • 4 oua
  • 10 fileuri de ansoa

pentru sos:

  • sucul unei lamai
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun ouăle la fiert şi se lasă cât să devină tari. Tonul se scurge de sucul propriu din conservă şi apoi se pune într-un vas.

Legumele se taie mărunt sau mai mari, după preferinţă, şi apoi se pun în acelaşi vas cu tonul scurs.

Se adaugă ouăle fierte şi tăiate în patru sau, după preferinţă, şi fileurile de anşoa.

Se amestecă ingredientele pentru sos şi se toarnă apoi peste salată, amestecând cu grijă.

Salata cu ton, rosii si ceapa verde

Salata_cu_ton_rosii_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.