Salata thailandeza de papaya verde

Printeaza

Salata thailandeza de papaya verde din: suc de chitra, citronela, sirop de agave, suc de ghimbir, boia, papaya, morcov, ardei, coriandru.

Ingrediente:Salata thailandeza de papaya verde

  • un sfert de ceaşcă de suc de chitră
  • o lingură de citronelă proaspătă, sau o linguriţă de citronelă praf
  • două linguri de sirop de agave
  • o lingură de suc de ghimbir
  • un vârf de linguriţă de boia
  • o ceaşcă de papaya verde, cojită şi mărunţită
  • o jumătate de ceaşcă de morcov, tă­iat julienne (în fâşii lungi şi subţiri ca beţele de chibrit, cu ajutorul „cuţitului julienne”).
  • două ceşti de ardei graşi, roşii sau galbeni, mărunţiţi
  • două linguri de coriandru proaspăt, mărunţit

 

Mod de preparare:

Amestecaţi sucul de chitră, citronelă, siropul de agave, sucul de ghimbir şi boiaua.

Amestecaţi într-o salatieră mare sosul preparat mai sus cu papaya, morcovul şi ardeii. Acoperiţi cu citronelă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.