Salata de sparanghel cu zeama de lamaie

Printeaza

Salata de sparanghel cu zeama de lamaie din: sparanghel, untdelemn, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata de sparanghel cu zeama de lamaie

  • 500 g sparanghel
  • untdelemn
  • zeamă de lămăie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se spală, se leagă snop şi se fierbe în apă fierbinte cu puţină sare, în aşa fel încât vârfurile să nu intre în apă. Când este fiert, se scurge şi se taie vârfurile care se pun pe o farfurie; restul se aruncă.

Se prepară un sos din untdelemn frecat cu zeamă de lămâie, puţină sare şi piper şi se toarnă peste sparanghel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.