Salata de sparanghel crud

Printeaza

O reteta de salata de sparanghel alb din: sparanghel alb, ridichi, amzare, ceapa verde, otet balsamic, mustar, sare, piper, zahar, ulei si friptura de vita.

Ingrediente:Salata de sparanghel crud

  • 500 g sparanghel alb
  • 1 legatura ridichi
  • 150 g mazare mange tout
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 lingurite mustar iute
  • 1 praf de sare, piper, zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 150 g friptura rece de vita

 

Mod de preparare:

Se decojesc 500 g sparanghel alb şi se taie capetele lemnoase. Se taie felii, la fel ca 1 legătură ridichi şi 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde.

Se amestecă 3 linguri, oţet balsamic alb, 3 linguriţe muştar dulce şi 2 linguriţe muştar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglo­bează cu telul 4 lingjuri ulei. Se amestecă împreună cu ingredientele de salata şi se lasă să se marineze cea 10 min. Se serveşte cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.

Salata de sparanghel crud

Salata de sparanghel crud

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata de sparanghel crud

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.