Salata cu somon si paste spiralate

Printeaza

Salata cu somon si paste spiralate din: paste, somon, broccoli, ardei, ciuperci, parmezan, smantana, seminte de dovleac, sare, unt, ulei, piper.

Ingrediente:Salata cu somon si paste spiralate

  • 200 g paste spirale colorate
  • 4-5 bucăţi de somon afumat
  • 1 broccoli
  • 1 ardei
  • 3-4 ciuperci champignon
  • 150 g parmezan
  • 4 linguri cu smântână
  • 100 g seminţe crude de dovleac
  • sare
  • unt
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare şi o linguriţă cu ulei. Respectă timpul de fierbere de pe ambalaj. Cu 5 minute înainte de a lua pastele de pe foc, adaugă peste ele bucheţelele de broccoli.

Feliază ardeiul şi ciupercile şi căleşte-le împreună într-o lingură cu unt.

Taie somonul în fâşii late de 2 cm şi adaugă-l peste legume în tigaie.

Separat, prăjeşte în altă tigaie seminţele de dovleac. Când sunt gata, zdrobeşte-le într-o piuliţă.

intr-un vas încăpător, pune pastele fierte, bucheţelele de broccoli, legumele trase în unt şi fâşiile de somon.

Pune deasupra smântână, seminţele de dovleac şi parmezanul ras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.