Salata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati

Printeaza

Salata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati din: morcovi, sfecla rosie, ceapa, ulei de masline, otet de mere, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_sfecla_rosie_morcovi_si_gogosari_murati

  • 4 morcovi
  • 1 sfecla rosie
  • 4 gogosari murati
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • otet de mere
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem morcovii decojiţi, în apă cu sare, după care îi tăiem cubuleţe. Coacem sfecla 60 de minute, la foc moderat.

O decojim şi o tocăm cuburi. Spălăm gogoşarii muraţi şi îi tăiem mărunt. Punem toate ingredientele într-un bol, adăugăm ceapa tocată mărunt şi stropim cu ulei de măsline şi oţet de mere.

Presărăm sare şi piper după gust. Ornăm cu frunze de pătrunjel şi păstrăm la rece până în momentul servirii.

Salata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati

Salata_cu_sfecla_rosie_morcovi_si_gogosari_murati

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna salata cu sfecla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.