Salata de sfecla si cartofi

Printeaza

Salata de sfecla si cartofi din: cartofi, sfecla, capere, ulei, otet, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Salata de sfecla si cartofi

  • 2 cartofi mari
  • 2 sfecle roşii
  • 1 lingură de capere murate
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet de vin alb
  • 1 linguriţă muştar picant
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi sfecla şi îi fierbi, în vase separate, în apă cu sare, până când sunt bine pătrunşi. Scurgi cartofii de apă, îi cureţi de coajă şi îi tai cuburi. Procedezi la fel şi cu sfecla.

Amesteci într-un bol cartofii cu sfecla, adaugi caperele murate şi dresingul, preparat din ulei, oţet, muştar picant, sare şi piper, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.