Salată de pui cu verdeţuri

Printeaza

O reteta de salata de pui cu verdeturi din: cous cous, ardei gras, lamaie, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, foaie de dafin, piept de pui, leurda, frunze de papadie, sare si piper.

Ingrediente:Salată de pui cu verdeţuri

  • 600 g cous-cous
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lamaie
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 piept de pui
  • 2 legaturi leurda
  • 2 legaturi frunze de papadie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi în 1 l apă ceapa curăţată şi tăiată în sferturi, dafinul, usturoiul curăţat, mărarul şi pătrunjelul. Când apa clocoteşte şi strecuraţi-o peste cous-cous-ul pus într-un castron mai mare. Acoperiţi castronul şi lăsaţi cous-cous-ul să se umfle.

Intre timp, fierbeţi pieptul de pui şi tăiaţi-l în cubuleţe. Scurgeţi cous-cous-ul de apă, dacă a mai rămas, puneţi peste el cubuletele de pui, ardeiul gras tăiat în cubulete şi frunzele de leurdă şi păpădie, bine spălate. Stropiţi totul cu uleiul de măsline, condimentaţi cu sare şi piper dacă mai este necesar si serviţi salata rece.

Salată de pui cu verdeţuri

Salată de pui cu verdeţuri


Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.