Salată de pui cu dovleac la grătar

Printeaza

Salată de pui cu dovleac la grătar din: piept de pui, rosii cherry, spanac, dovleac, migdale, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui mai mare
  • 4 rosii cherry
  • un pumn de frunze proaspete de spanac de tomana
  • 12 felii de dovleac
  • 2 linguri migdale proaspete sau nuci
  • 2 linguri ulei de masline sau de dovleac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi la fiert în apă cu sare pieptul de pui în bucată întreagă. între timp, spălaţi spanacul şi roşiile şi puneţi-le tăiate sau întregi dacă sunt mai mici, într-un castron. Ungeţi feliile de dovleac cu ulei şi prăjiţi-le pe un grătar încins.

Scurgeţi de apă pieptul de pui fiert, lăsaţi-l la răcit puţin şi apoi tăiaţi-l în felii cu grosimea de 1cm. Aşezaţi în farfurii mai întâi feliile de dovleac şi peste acestea puneţi un strat de frunze de spanac şi de roşii. Deasupra puneţi feliile de carne.

Condimentaţi cu sare şi piper, dacă mai este necesar şi presăraţi migdalele întregi sau tăiate în felii.

Salată de pui cu dovleac la grătar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine salata de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.