Salată de pui cu andive

Printeaza

Se curăţă 400 g ficăţei de pui şi se tăvălesc prin făină. Se prăjesc apoi în 3 linguri unt încins, se sărează, se piperează şi se scot din tigaie. Se călesc 300 g frun­ze de andive şi 1 măr tăiat felii.

Se aşază pe farfurii frunzele de la 1 căpăţână salată verde şi fi­căţeii. Se toarnă deasupra un dressing din 3 linguri oţet, 2 lin­guri suc de refere, 6 linguri ulei, 1 linguriţă muştar, sare şi pi­per. Se ornează cu tarhon.

Salată de pui cu andive

Salată de pui cu andive

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.