Salată picantă de ridichi

Printeaza

Salată picantă de ridichi din: ridichi, portocale, curmale, otet din vin, sare si hrean.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g ridichi albe
  • 1 portocala
  • 6 curmale uscate

pentru dressing:

  • 4 linguri otet din vin
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura hrean (borcan)

 

Mod de preparare:

Pregătiţi ridichile şi daţi-le pe râzătoare. Desfaceţi felioarele de portocală. Tăiaţi curmalele fâşii fine. Amestecaţi totul cu ingredientele pentru dressing şi lăsaţi salata cea 15 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.