Salata picanta de paste cu ciuperci

Printeaza

Salata picanta de paste cu ciuperci din: ciuperci, tagliatelle, cascaval, ulei, unt, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Salata picanta de paste cu ciuperci

  • 200 g ciuperci
  • 400 g tagliatelle
  • 50 g caşcaval
  • 2-3 linguri ulei
  • 20 g unt
  • frunze busuioc
  • 1 ardei iute, feliat
  • 4 cepe verzi, tăiate
  • 1-2 cătei de usturoi, măruntiti
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le scurgi şi le laşi la uscat. Tai câteva feliuţe de ca5caval, iar restul îl dai prin răzătoare.

Fierbi pastele potrivit instrucţiunilor de pe pachet, le scurgi, le acoperi şi le dai deoparte. Incingi uleiul într-o tigaie cu untul, adaugi ceapa verde, ardeiul iute şi usturoiul.

Amesteci şi sotezi câteva minute, apoi adaugi ciupercile. Ţii foc mic încă 2-3 minute, până se înmoaie ciupercile. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi iei de pe foc.

Amesteci pastele fierte cu legumele călite şi presari caşcavalul ras.

Serveşti salata decorată cu busuioc şi cu feliuţe de caşcaval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.