Salata picanta de paste cu ciuperci
PrinteazaSalata picanta de paste cu ciuperci din: ciuperci, tagliatelle, cascaval, ulei, unt, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.
- 200 g ciuperci
- 400 g tagliatelle
- 50 g caşcaval
- 2-3 linguri ulei
- 20 g unt
- frunze busuioc
- 1 ardei iute, feliat
- 4 cepe verzi, tăiate
- 1-2 cătei de usturoi, măruntiti
- sare si piper
Mod de preparare:
Speli ciupercile, le scurgi şi le laşi la uscat. Tai câteva feliuţe de ca5caval, iar restul îl dai prin răzătoare.
Fierbi pastele potrivit instrucţiunilor de pe pachet, le scurgi, le acoperi şi le dai deoparte. Incingi uleiul într-o tigaie cu untul, adaugi ceapa verde, ardeiul iute şi usturoiul.
Amesteci şi sotezi câteva minute, apoi adaugi ciupercile. Ţii foc mic încă 2-3 minute, până se înmoaie ciupercile. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi iei de pe foc.
Amesteci pastele fierte cu legumele călite şi presari caşcavalul ras.
Serveşti salata decorată cu busuioc şi cu feliuţe de caşcaval.
Pofta buna!