Salata picanta cu paste

Printeaza

Salata picanta cu paste din: paste, rosii cherry, masline, unt, pulpa de rosii, ceapa, cascaval, ardei, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Salata_picanta_cu_paste

  • 400 g paste penne
  • 4-5 roşii cherry
  • 7-8 măsline neare (fără sâmburi)
  • 50 g unt
  • 5 linguri pulpă de roşii (conservă)
  •  1 ceapă
  •  50 g caşcaval
  • 1 ardei iute
  •  sare
  •  piper
  •  2-3 frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Rumeneşti ceapa în unt până se înmoaie, adaugi pulpa de roşii, roşiile cherry, ardeiul iute tăiat mărunt sau doar despicat (şi curăţat de seminţe), în funcţie de cât de picantă îţi place să fie salata.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi căleşti câteva minute, amestecând mereu. La sfârşit, pui frunzele de busuioc tăiate mărunt.

Separat, fierbi pastele al dente în apă cu sare, le strecori şi torni peste ele sosul preparat. Amesteci uşor, adaugi măsline feliate şi aşchii de caşcaval, apoi serveşti salata ornată cu frunze de busuioc proaspăt.

Salata picanta cu paste

Salata_picanta_cu_paste

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.