Salată de peşte marinat şi cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de peste si cartofi din: peste marinat, cartofi, ceapa alba, ceapa verde, castraveciori murati, morcov, gogosar murat, mustar picant, curry, maioneza, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Salată de peşte marinat şi cartofi

  • 500 g peşte marinat
  • 4 cartofi
  • o ceapă albă
  • o legătură ceapă verde
  • doi cas­traveţi muraţi
  • un morcov
  • un gogoşar murat
  • muştar picant
  • pudră de curry
  • două linguri cu maioneză
  • două linguri cu smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Smântână se amestecă împre- ună cu maioneza până ce capătă aspectul unui sos şi se introduce la rece. Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se fierbe şi se dă prin răzătoarea cu ochiuri mari.

Peştele marinat se taie bucăţi mici şi se pune într-un bol împreună cu muştar picant şi pudră de curry. Se adaugă castraveţii muraţi şi gogoşarul tăiaţi mărunt şi scurşi de suc.

Se presară ceapa albă şi cea verde tocate mărunt, se adaugă sare şi piper după gust şi se amestecă.

Se adaugă sosul de maioneză şi smântână, se amestecă uşor ca să nu se sfărâme ingredi­entele, se acoperă cu un capac şi se introduce la rece pentru mini­mum 30 de minute. Ca să fie mai picantă salata se poate pune mai mult muştar iute sau pudră de curry.

Incoming search terms:

  • salata de cartofi cu peste marinat
  • salata de peste marinat cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.