Salată de pepene verde

Printeaza

Se curăţă şi se rupe bucăţi 100 g ruccola şi 1 căpăţână de salată Romana. Se decojesc 2 felii mari de pepene verde; pulpa se taie bucăţi. Se spală 1 pumn de mentă proaspătă, se rup frunzuliţele şi se şterg. Se zdrobesc cu furculiţa 200 g telemea sau feta.

Se repartizează pe farfurii toate ingredientele pregătite. Pentru dressing, se amestecă 5 linguri ulei de măsline cu 2 lin­guri suc de lămâie, sare şi piper; se toarnă peste salată. Se serveşte cu grisine.

Salată de pepene verde

Salata de pepene verde

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.