Salată de paste cu sos pesto

Printeaza

Salată de paste cu sos pesto din: paste, sare, ulei de masline, rosii cherry, ceapa verde, ardei gras, sunca, mozzarella, iaurt, sos pesto, piper, zahar, suc de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_paste_cu_sos_pesto

  • 300 g paste
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 g rosii cherry
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei gras galben
  • 100 g sunca (kaizer)
  • 250 g mozzarella
  • 200 g iaurt
  • 2 linguri sos pesto
  • piper
  • putin sahar
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Scurgeţi-le şi stropiţi-le cu puţin ulei de măsline. Pregătiţi legumele.

Tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa inele, iar ardeiul fâşii subţiri. Tăiaţi şi şunca fâşii.

Scurgeţi mozarella şi tăiaţi-o cuburi. Puneţi legumele şi pastele într-un castron mare şi amestecaţi-le.

Pentru dressing amestecaţi sosul pesto şi iaurtul şi condimentaţi-l cu sare, piper, zahăr şi suc de lămâie.

Salată de paste cu sos pesto

Salata_de_paste_cu_sos_pesto

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.