Salata de paste cu pui si sos pesto

Printeaza

Salata de paste cu pui si sos pesto din: paste, pui, ulei, sare, piper, usutroi, cascaval, salata rucola, ulei de măsline.

Salata_de_pui_cu_paste_si_sos

Ingrediente:

  • 1 pachet paste
  • 1 piept pui
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 4 căţei usturoi
  • 50 g caşcaval ras

Pentru sosul pesto:

  • 1 pachet salată rucola
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 100 g caşcaval ras
  • 3 căţei usturoi

Mod de preparare:

Speli şi usuci pieptul de pui, apoi îl baţi. Il ungi cu un ames­tec făcut din usturoi, ulei, sare şi piper. Il dai la frigider 1 oră.

In­cingi grătarul şi frigi pieptul de pui pe ambele părţi. Il ţii deoparte 15 minute şi îl tai fâşii. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le laşi la scurs.

Pentru sosul pesto, zdrobesti usturoiul, adaugi salata rucola mărunţită, apoi presari caşcavalul, mixezi şi, la final, torni uleiul în fir subţire.

Pui pastele într-un bol, adaugi pieptul de pui şi sosul pesto, amesteci şi serveşti pastele presărate cu caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.