Salată de ouă cu ardei şi cu caşcaval Roquefort

Printeaza

O reteta de Salată de ouă cu ardei şi cu caşcaval Roquefort din: oua, ardei, ceapa, zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline, cimbru si cascaval.

Ingrediente:Salată de ouă cu ardei şi cu caşcaval Roquefort

  • 8 oua
  • cate 2 ardei galbeni, rosii si verzi
  • 1 ceapa de marime mijlocie
  • zeama de la 2 lamai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 6 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 200 g cascaval Roquefort

 

Mod de preparare:

Ouăle se fierb tare, se răcesc brusc, se cu­răţă şi se lasă să se răcească. Ardeii se taie în cuburi mici. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Din zeama de lămâie, sare. piper, uleiul de măsline şi cimbru se bate cu telul un sos de consistenţa unei creme.

Ouăle se taie cuburi şi împreună cu ardeii şi cu ceapa se pun într-un castron. Sosul se toarnă peste mixtură, sc amestecă şi se lasă să se odihnească 10 minute. Caşcavalul se fărâmiţează între degete şi se presară peste salată.

Salată de ouă cu ardei şi cu caşcaval Roquefort

Salată de ouă cu ardei şi cu caşcaval Roquefort

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.