Salată de morcovi, rubarbăr si nectarine

Printeaza

O reteta de salata de morcovi, rubarbar si nectarine din: morcovi, rubarbar, ulei de masline, seminte de coriandru, vin alb sec, miere, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 morcovi
  • 4 tije de rubarbar
  • 4 nectarine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita seminte de coriandru pisate
  • 2 linguri vin alb sec
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi morcovii şi nectarinele, curăţaţi de coajă morcovii şi rubarbărul de pieliţa roşcată. Tăiaţi în cubuleţe rubarbărul şi nectarinele, puneţi-le într-un castron. Adăugaţi morcovii raşi.

Bateţi într-un castron mierea, uleiul, vinul, sarea, piperul şi coriandrul. Când amestecul este omogen, turnaţi-l peste ingredientele din castron şi amestecaţi-le. Ţineţi salata la rece înainte de servire.

Salată de morcovi, rubarbăr si nectarine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.