Salata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton

Printeaza

Salata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton din: cartofi, fasole păstăi, fileuri de anşoa, ouă, ceapă roşie, rosii, salata, lamaie, ton în suc propriu, ulei.

Ingrediente:Salata_mediteraneana_cu_ansoa_rosii_si_ton

  • 4 cartofi
  • 200 g fasole păstăi
  • 4-5 fileuri de anşoa
  • 3 ouă
  • o ceapă roşie
  • 5 roşii mici
  • 2 foi salată
  • sucul unei lămâi
  • o conservă mică ton în suc propriu
  • 2 linguri ulei

 

 

Mod de preparare:

Se pun la fier, separat, cartofii, fasolea, dacă nu este fiartă, si ouăle, care trebuie să fie moi.

Pestele se scurge bine si jumă­tate din cantitate se mărunţeşte şi se amestecă cu două linguri de ulei si sucul unei lămâi.

Ceapa se taie rondele care se desfac, iar roşiile se taie în două. Un vas de salată se tapetează cu cele două frunze de salată.

Se pun cartofii fierţi si fasolea, tonul şi fileurile întregi de anşoa, ouăle tăiate în patru, ceapa, roşiile. Se stropesc cu sosul de ansoa.

Salata mediteraneana cu ansoa, rosii si ton

Salata_mediteraneana_cu_ansoa_rosii_si_ton

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată mediteraneană cu creveţi si rucola

Amestecă zeama de la 1 lămâie cu 4 linguri ulei de măsline extravirgin şi un praf de fulgi de ardei iuţi. Adaugă 1 ceapă roşie feliată şi 1 bulb de fenicul feliat. Lasă-le deoparte 7-8 minute, să se înmoaie puţin. încorporează 1 mână mare de rucola şi 200g de creveţi gătiţi. Asezonează şi serveşte cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.