Salată de legume de primăvară

Printeaza

O reteta de salata de legume de primavara din: morcovi, fasole verde, sparanghel, mazare, soia, varza creata, unt si zahar.

Ingrediente:Salată de legume de primăvară

  • 200 g de morcovi cu frunze, curatati
  • 200 g fasole verde
  • 200 g sparanghel, fara partea lemnoasa
  • 200 g de mazare, proaspata sau decongelata
  • 200 g bob sau soia verde
  • 200 g de varza creata
  • 1 cub mic de unt
  • 2 lingurite de zahar

 

Mod de preparare:

Se pune apă la fiert într-o cratiţă mare. Când clocoteşte, se adaugă morcovii şi se fierb două minute, apoi se adaugă fasolea verde şi se mai fierbe un minut, urmează sparanghelul, mazărea, bobul şi varza, care se fierb trei minute.

Se testează dacă s-au fiert morcovii şi fasolea verde, apoi se scurge totul bine. Se pun legumele înapoi în cratiţă, se adaugă untul, zahărul şi se asezonează. Se amestecă şi se mută într-un vas de servit.

Salată de legume de primăvară

Salată de legume de primăvară

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.