Salată de legume de primăvară
PrinteazaO reteta de salata de legume de primavara din: morcovi, fasole verde, sparanghel, mazare, soia, varza creata, unt si zahar.
- 200 g de morcovi cu frunze, curatati
- 200 g fasole verde
- 200 g sparanghel, fara partea lemnoasa
- 200 g de mazare, proaspata sau decongelata
- 200 g bob sau soia verde
- 200 g de varza creata
- 1 cub mic de unt
- 2 lingurite de zahar
Mod de preparare:
Se pune apă la fiert într-o cratiţă mare. Când clocoteşte, se adaugă morcovii şi se fierb două minute, apoi se adaugă fasolea verde şi se mai fierbe un minut, urmează sparanghelul, mazărea, bobul şi varza, care se fierb trei minute.
Se testează dacă s-au fiert morcovii şi fasolea verde, apoi se scurge totul bine. Se pun legumele înapoi în cratiţă, se adaugă untul, zahărul şi se asezonează. Se amestecă şi se mută într-un vas de servit.
Salată de legume de primăvară
Pofta buna!