Salata iute de pastai

Printeaza

Salata iute de pastai

Salata iute de pastaiSe pun la fiert 500 g păstăi de fasole verde, timp de 20 minute în apă clocotită cu sare. Se scurg, se taie şi se îndeasă în borcane, alternând cu 500 g ardei iuţi.

Se prepară o vinegretă din 100 ml ulei, 150 ml oţet şi boia dulce. Se toarnă în borcane fierbinte.

Se pun capacele şi se fierb într-o cratiţă mare, 20 de minute. Se păstrează la răcoare.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • morcov ras cum se pune la borcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.