Salată italiană cu salam

Printeaza

Salată italiană cu salam

Ingrediente:Salată italiană cu salam

  • 150 g cartofi
  • 150 g morcovi
  • 150 g ţelină
  • 2 ouă
  • 1 gălbenuş
  • 100 g şuncă
  • 7fileuri de anşoa
  • 1 măr
  • 12 felioare salam de vară
  • 30 măsline verzi
  • 1 /2 lămîie
  • 60 g ulei
  • 2 fire ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 2 salate verzi

 

Mod de preparare:

Legumele se fierb şi se taie julien scurt. Mărul şi ceapa crude se taie tot julien; de asemenea, şunca şi fileurile de anşoa.

Se face o maioneză cu ulei, muştar, 1 gălbenuş, sare si sare de lămîie şi se amestecă cu legumele, şunca şi fileurile de anşoa.

Se aşază pe un platou garnisite cu felii de salam, măsline fără sîmburi, 2 ouă fierte tăiate felii şi cu miez de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.