Salata de icre cu mustar

Printeaza

Salata de icre cu mustar din: peste, icre, ceapa, lamaie, mustar, apa minerala, telina, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 peşte afumat
  • 50 g icre
  • 2 cepe
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 3 linguri muştar
  • 5 linguriţe apă minerală
  • 1 ţelină
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă icrele bine, se adaugă zeama de lămâie şi muştarul şi se bate cu furculiţa. Se adaugă treptat uleiul de măsline, bătând continuu cu furculiţa, ca să se lege ca la maioneză.

Dacă se întăreşte, se poate adăuga în compoziţie câte o lingură de apă minerală, pentru a se înmuia şi înmulţi.

La final se adaugă în amestec ceapa tocată fin, ţelina dată pe răzătoarea mică, precum şi peştele afumat desfăcut înainte de oase.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se dă salata la frigider timp de cca 30 de minute. Salata de icre se poate servi cu pâine prăjită, ornată cu legume şi verdeţuri.

Salata de icre cu mustar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.