Salată iceberg cu somon afumat

Printeaza

Salată iceberg cu somon afumat din: salata iceber, ardei gras, rosii cherry, rondele de masline, somon afumat, seminte de in, ulei de masline, otet balsamic, piper, oregano, sare.

Ingrediente:Salata_iceberg_cu_somon_afumat

  • 1 salata iceberg
  • 1 ardei gras rosu
  • 5-6 rosii cherry
  • 100 g rondele de masline
  • 150 g somon afumat
  • 1 lingurita rasa seminte de in
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • piper
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli si cureti ardeiul si rosiile. Speli salata si o lasi sa se scurga pe un servet de bucatarie. Rupi salata in fasii, tai ardeiul in felioare inguste si rosiile sfeturi. Amesteci intr-un bol salata cu legumele, maslinele si seminte de in.

Din ulei de masline, otet balsamic, piper, oregano si putin sare, faci un dressing pe care il torni uniform peste ingrediente. Decorezi cu somonul portionat, taiat in fasii inguste, rulat si prins cu scobitori.

Salată iceberg cu somon afumat

Salata_iceberg_cu_somon_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.