Salata iceberg cu andive

Printeaza

Salata iceberg cu andive din: cartofi, andiva, salata inceberg, otet, morcov, ulei, sare.

Ingrediente:Salata iceberg cu andive

  • 500 g cartofi noi foarte mici
  • 1 andivă
  • 2 ardei capia sau un ardei gras roşu
  • 1 salată iceberg
  • morcov
  • 1 lingură cu oţet de mere
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală bine cartofii, apoi pung-i la prăjit în baie de ulei. Scoate-i când sunt gata pe hârtie absorbantă. Desfă andiva foaie cu foaie, formând bărcuţele.

Spală şi scurge bine de tot salata, apoi rupe-o, într-un castron, în fâşii subţiri. Curăţă şi taie morcovul bastonaşe subţiri, cu ajutorul curăţătorului de legume, taie ardeii rondele sau fâşii, după cum îţi place.

Pune în fiecare barcuta de andivă puţină salată, câţiva ardei, cartofi şi fâşii de morcov.

Prepară un dressing din oţet, ulei de măsline, sare şi apă, după gust şi stropeşte salata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.