Salată de fusilli cu pui şi feta

Printeaza

Salată de fusilli cu pui şi feta din: piept de pui, paste fusilli, sare, salata, feta, zeama de lamaie verde, miere, sos de soia, condimente pentru pui, ulei de susan, piper, otet, mustar, zeama de grepfrut si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g paste fusilli
  • sare
  • 1 salata mica
  • 100 g feta taiata cubulete

pentru marinata:

  • zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita miere
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingurita condimente pentru pui
  • 1 lingura ulei de susan
  • piper macinat

sos vinegreta:

  • 2 linguri otet
  • 2 lingurite mustar
  • zeama de la 1/2 grepfrut
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri apa calduta
  • sare si piper macinat

 

Mod de preparare:

Se amesteca ingredintele de marinata. Se taie pieptul de pui in fasii subtiri si se pun in marinata. Se acopera si se lasa 1 ora la frigider.

Sosul vinegreta: se amesteca otetul, mustarul, zeama de grepfrut, sare si piper; se toarna in plaie uleiul si apa. Se da la rece.

Se fierb fusilli al dente, conform indicatiilor. Se pun bucatile de pui marinat intr-o tigaie de teflon incalzita si se calesc 3 minute.

Salata se taie marunt; sosul vinegreta se pune in salatiera. Se pun pastele reci, apoi se adauga puiul, salata si cubulete de feta.

Salată de fusilli cu pui şi feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.